Landmärke

Kista Science Tower – “Kistatornet” – är för mina barn vad domkyrkan var för mig i Uppsala där jag växte upp. Ett landmärke för hemorten som syns milsvitt och som man spanar efter när man närmar sig hemtrakterna. KST är Sveriges 4:e högsta byggnad, bara 1,5 meter kortare än Uppsala Domkyrka. Som fotomotiv är KST naturligtvis omöjligt att hålla sig borta ifrån; variationsmöjligheterna tycks oändliga. Här fotograferat västerifrån en mycket kall förmiddag den 6 januari 2010 .

(135 mm, f/?, 1/160 s)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: