Dimma

Ännu ett fotografi med Kista Science Tower, och det kommer fler. Från igår eftermiddag. Kring -10 C.

Fotografen Sara Arnald intervjuades i senaste numret av Kamera & Bild. Jag tycker om hennes fotografier och har lagt upp en länk till hennes fotoblogg 50 % gray, som jag rekommenderar. Jag kommer att kontinuerligt underhålla länklistan med fotografer, bloggar och webbplatser som ger mig inspiration eller på annat sätt hjälper mig att utvecklas.

(50 mm, f/2, 1/50 s, ISO 800)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: