Outlet

Tillbaka, back home, som det heter. Från skogarna och hagarna i och kring Ljuder socken.

Jag har tittat ikapp mina favoritfotobloggar som jag mer eller mindre tagit semester ifrån under juli månad.

Det tar tid, och mycket har hänt. Allt ifrån Sara Arnalds långsamma 50 % Gray till 591PhotographyBlog, som rinner som ett uppfriskande vatten varje dag.

Och sköna naturfotografer som överraskar och inspirerar. Peter, Mats med flera. Niklas har mest varit bortrest.

Åke uppmuntrar med kommentarer. Malin berättar om livet. Terje har datorproblem.

Nu är Micke Berg tillbaka från Grekland. Jag börjar längta efter hösten. De här bilderna är från sommaren. 29 juli på eftermiddagen. Tur att jag hade kameran med mig annars hade jag blivit tokig. Några av bilderna är konverterade till svartvit i kameran.  Bloggarna finns i listan till höger.

(50 mm, varierande bländare, slutartid och ISO-tal)

One response to “Outlet”

  1. Det här var ett roligt och kreativt inlägg måste jag säga! Ja, vad ska man kalla det för? Vardagsbetraktelser kanske. Extra kul är det ju att bli omnämnd oxå. Uppmuntran behöver vi alla mellan varven. Sen kan det vara bra att ta ett break ibland o ladda batterierna. ;)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: