EU-minister Birgitta Ohlsson

Idag använder jag bloggen till att lyfta fram en av mina förebilder inom politiken och mitt parti, Folkpartiet liberalerna. Birgitta Ohlsson, EU-minister, personvalskampanjar idag i Stockholm. Birgitta brinner för några av de viktigaste politiska frågorna; jämställdhet, minoriteters rättigheter, mot rasism och för demokratiska fri- och rättigheter för människor i alla länder. Nyligen har hon bland annat engagerat sig hårt för romernas sak. Birgitta arbetar också för stärkt djurskydd, skydd för personlig integritet och delad föräldraledighet. Jag har sett få personer som är så konsekventa i sitt förhållningssätt, äkta i sitt engagemang och som verkligen lever som de lär. En person som ställer upp för andra till 100%. Jag hoppas verkligen att vi får en regering efter valet med Birgitta på en tung ministerpost. Dessutom är Birgitta genuint intresserad av fotografi!

Birgittas personliga hemsida och blogg

Birgittas  supporter page på Facebook

Statsrådsberedningen

Bilden ovan har inget med Birgitta Ohlsson att göra. Fotograferat i en park i Åbo 29 september 2008.

(18 mm, f/6.3, 1/100 s)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: