6 thoughts on “Säbysjön

  1. Översta kom jag att titta länge på. Vad är det som kommer upp ur marken tänkte jag, ett jord – urdjur, eller en bläckfisk? :) Jag gillar svärta så för min del kunde du dra på lite där, säger jag utan att du bad om bildkritik.

  2. Jag vågade inte gå närmare än så :) Tack för bildkritiken, jag skruvade lite på ljus och kontrast och fastnade för det här. Kanske jag tar en mörkare variant i lite mildare ljus vid tillfälle. /Mathias

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s