6 thoughts on “Säbysjön

  1. Sista bilden på fågeln gillar jag särskilt! Siluetten gör mycket för upplevelsen av bilden tycker jag. Fint!

  2. Översta kom jag att titta länge på. Vad är det som kommer upp ur marken tänkte jag, ett jord – urdjur, eller en bläckfisk? :) Jag gillar svärta så för min del kunde du dra på lite där, säger jag utan att du bad om bildkritik.

  3. Jag vågade inte gå närmare än så :) Tack för bildkritiken, jag skruvade lite på ljus och kontrast och fastnade för det här. Kanske jag tar en mörkare variant i lite mildare ljus vid tillfälle. /Mathias

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s