Säby gård

Hage vid Säby gård – Järfälla Ridcenter – mot Säbysjön 31 oktober vid halvfemtiden.

(300 mm, f/5.6, 1/250 s)

3 responses to “Säby gård”

  1. Hej! På bilderna där uppe är det min sköthäst Marabou :D Du har värkligen fångat hans bästa sida på bild, fast alla hans sidor är bäst. Jag undrar om jag kunde få använda dom på min hemsida, men skriva ditt namn på bilderna? =)

    MVH erica

  2. Hej Erica! Roligt att du gillar bilderna på din sköthäst och kul att få veta hans namn. Jag och större delen av familjen går på ridskola på Säby Gård, men jag har inte riktigt lärt mig känna igen hästarna ännu. Du får gärna använda bilderna på din hemsida. Du har väldigt många bra egna bilder redan på de fina djuren, tycker jag! Mvh /Mathias

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: