Tillbakablickar och God Jul

Den 1 januari i år startade jag den här fotobloggen, av flera skäl;
att driva på mig själv genom ett mål att varje dag publicera nya fotografier och skriva ned tankar om fotografer och fotografisk bildkonst;
att i efterhand kunna följa min egen utveckling, hitta mönster i mitt bildseende och fotografiteknik, att bygga vidare på;
att få återkoppling på mina bilder och kontakt med andra fotografer och intresserade.

Just det sista har stor betydelse för mig och jag vill därför tacka er som under året gett mig energi genom era kommentarer här på bloggen och önskar er (i kronologisk ordning) en God Jul och ett Gott Nytt år:

Patric (Pumpan), min far, Mats Andersson, Lotta, min mor, Daniel Arvidsson, Niklas Virsén, Malin Hellesø, Åke, Peter Jonsson, Tommy Vikars, Tomas, Tina, Boman, Lars U, Per Pettersson, Terje Hellesø, Nils, Lars Ove och Martin.

Tack också till er som kommenterat via Facebook eller på andra sätt. Under de kommande dagarna tänkte jag ta upp lite “highlights” från året på min blogg men också från några av de andra fotobloggarna som jag följer och inspireras av varje dag.

Fotografiet ovan är taget på förmiddagen.

(D300, 300 mm, f/4.5, 1/125 s, ISO 640)

3 responses to “Tillbakablickar och God Jul”

 1. Intressant inlägg att läsa tycker jag. Jag håller med om mycket som du skriver vad gäller själva bloggandet. Extra kul att bli omnämnd som en person som ger dig lite extra energi.

  Jag passar på att önska dig en God Jul och Gott Nytt År! :)

 2. Dina kommentarer har gett mig mycket!

  Underbar bild på rådjuren i vintermiljö!

  God Jul och Gott Nytt FOTOÅr Mathias!

  //M

 3. God Jul Mathias
  Underbar vinterbild du visar upp, gillas :-)

  /PJ

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: