Abstrakt

Om någon frågar mig vad för slags fotografi jag håller på med så har jag lite svårt att svara. “Dokumentärt”, kanske, för jag håller inte på med så mycket arrangemang eller fotochoppande. “Naturfotografi”, kanske, för jag mår bra av att vara ute och hitta det vackra och märkliga i natur och kulturlandskap. “Gatufotografi”, kanske, för inget är väl så påtagligt och atmosfärstarkt som människor som det händer saker kring i en stadsmiljö, och jag har ju nära till det också. Men det blir lite av varje. Något som jag är ganska nöjd och lite överraskad över är hur fängslande det kan vara att försöka fånga det abstrakta i verkligheten. Dokumentärt, men med innehåll som skapas av betraktaren, men som måste drivas på av bilden. Några av mina bästa försök, enligt mig själv, är de här tre bilderna:

Bilden, ännu en ängslada från juldagens förmiddag.

(D300, 50 mm, f/5, 1/80 s)

 

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: