Detaljernas skönhet

Palatset är en imponerande vision om kultur och skapande verksamhet för barn och ungdomar, som just nu byggs upp i Gamla Riksarkivet på Riddarholmen, i hjärtat av Stockholm. Det är möjligt tack vare ett starkt kulturellt entreprenörskap som engagerat många medhjälpare och som laddar upp för en start av verksamheten med full fart i höst.

Den nu pågående renoveringen av kulturbyggnaden utförs av Statens fastighetsverk med stor hänsyn till den enorma rikedom och skönhet av historiska byggnadsdetaljer och utsmyckningar som finns orörda kvar i husets många våningar och rum.

Fotografier från en rundvisning i torsdags.

(D40, 50 mm)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: