Naturfotografi

Häromdagen såg det första numret av Naturfotomagasinet dagens ljus på Internet, en regelbundet återkommande webbtidskrift om naturfotografi av naturfotografer. Bakom Naturfotomagasinet står Niklas Virsén. Niklas har ett pedagogiskt och konstnärligt förhållningssätt till naturfotografin, ett starkt etiskt förhållningssätt till naturen och är engagerad, utåtriktad och nätverkande. Därför förutspår jag att detta kommer att bli den bästa källan till kunskap och lärande om svensk naturfotografi och om Sveriges naturfotografer framöver. Klicka på den länkade bannern till höger för att komma till Naturfotomagasinets webbplats!

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: