Utväg / öppning

Den här bloggen går på lågvarv eftersom jag arbetar med att iordningsställa bilder till en kommande utställning. Men det finns många andra källor till spännande fotografi, se länkarna i högerspalten till fotografer och fotografi som inspirerar mig. Fotografi ger en fin överblick över den samtida konstfotografi med många representerade fotografer, svenska som internationella. T ex Johan Willner, mottagare av Stockholms stads kulturstipendie. Eller Krister Ragne, Caleb Eike Smith och Lotta Törnroth som alla var representerade på Liljevalchs vårsalong i år. Se även Sara Arnalds slutförda blogg-projekt carried away. Det sjukt bra blogg-galleriet 591PhotographyBlog har ett snabbare och mer mångfacetterat flöde av fotografi, gammalt och nytt. Jag blir lika överraskad varje gång jag går dit. Stark fotokonst med naturen som motiv finns i Terje Hellesøs nya blogg för hans bästa fotografier. Terje står också bakom Mullsjö International Photo Festival med en mängd utställningar och workshops av och med fotografer som betytt mycket för mig under de senaste åren. Jag åker dit den första helgen i juni för att se, inspireras och lära.

Fotografiet ovan är taget i söndags vid en hopptävling på Säby Gård. Kameran inställd på svartvitt och förstärkt ljus och kontrast i efterbehandlingen.

(D300, 46 mm, f/6.3, 1/50 s, ISO 1600)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: