Upplösning (i ett tillstånd av)

Kamerarörelse, stativ.

Det är 8 dagar kvar tills min utställning öppnar i Ljuder, måndagen 18 juli, med öppet vernissage kl 13-16. De 24 bilderna är klara och monterade, och nu är det lite funderingar kring hur de ska hängas och praktiska detaljer. Alla är välkomna och jag hoppa få möjlighet att träffa och prata med många besökare under de två utställningsveckorna. Förutom att vara på plats under vernissaget kommer jag att titta in dagligen och skicka gärna ett e-mail om ni planerar att komma förbi och vill träffas.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s