Utställningen

Här är några bilder från min utställning som pågår till den 31 juli. Det är totalt 24 fotografiska bilder i formatet 30 x 45 cm eller större. Många av dem har jag visat här på bloggen vid olika tillfällen, men att se dem som uppförstorade printar är en helt annan sak. Jag har själv gjort nya upptäckter i många bilder och inte minst så har en del av besökarna hittat tolkningar och perspektiv som jag inte själv tänkt på! Det har varit spännande men fantastiskt roligt att producera och komponera utställningen och försöka utnyttja den vackra lokalen i sockenstugan på bästa sätt. Det blev en halvsidas reportage i Smålandsposten idag och jag hoppas att många hittar hit till Ljuder innan utställningen ska plockas ner.

One response to “Utställningen”

  1. Det var verkligen en fint komponerad utställning. Och det är helt sant att uppförstorade printar ger ett helt annat intryck än (i och för sig mycket fina) bilder på nätet. Intressant också att diskutera motivtolkningar och göra nya observationer tillsammans med andra vernissagebesökare.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: