Skilda plan

25-28 augusti ordnar Husby Konst- och Hantverksförening en konstmarknad i konsthallen vid Husby Gård, där medlemmar som vill delta, tillsammans visar upp sina verk. Jag medverkar med tre bilder med Stockholmsmotiv från utställningen i somras. Välkomna till vernissage på torsdag kl 18-20, då jag kommer att vara där! På söndag är det dessutom stort loppis på Husby Gård kl 11-16 och då är konsthallen och kaféet förstås öppna samtidigt. Ta T-bana eller bil till Husby centrum (A) och promenera ned till Husby Gård (B) på några minuter; se karta här på Googlemaps.

(D40, 145 mm)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: