5 thoughts on “Rage

  1. Tack, Malin! Jag tänkte ju just så själv och var på vippen att döpa inlägget till “Rage and Chaos” :) Men eftersom jag mest var förbannad på en sak, så…

  2. Att få uttrycka sig genom bilder är en viktig del för mig i mitt fotograferande. Och det är viktigt för oss alla… Visst finns det ilska och kaos i din bild; men det är ett ordnat kaos som tyder på att du ändå kan kontrollera känslan och ditt sätt att uttrycka den. Allt runt oss har en ordning, man ser det rätt tydligt ute i naturen, hur allt hänger ihop, sen är det inte alla som s e r det. Men du har sett, det ser jag i din bild.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s