Ramslök

Jag sitter just nu med en sk…t-dator och långsam modemförbindelse. Det gör att jag dels har det knepigt med att ta fram bilder och att uppdatera bloggen, dels har jag svårt att besöka mina favoritbloggar som finns här i listan till höger. I övrigt är det toppen.

Sommar betyder tid att läsa fotoböcker koncentrerat, som jag annars har svårt att hitta ro för. Jag har just plöjt två böcker av Micke Berg (se blogglänk till höger), Fotograferna och Retro. Intressant bland annat om svensk fotografi under 70-talet och framåt, och om honom själv. Rekommenderas. Många starka bilder som berör mig och talar till mig. Återkommer med fler bokupplevelser och kanske även någon djupare recension.

Kamerarörelse i detta fotografi av vissnad ramslök på Kinnekulle, 8 juli vid åttatiden på kvällen.

(50 mm, f/7.1, 1/5 s)

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: